Presentatie mogelijkheden gereedschap

Mixbakken

Onze klassieke mixbakken vormen veelal de basis van een goed assortiment impuls gereedschap artikelen in uw winkel. De mixbakken bevatten een uitgebalanceerde aanbod van mixartikelen en losse producten om uw presentatie compleet te maken.

Themapresentaties

Themarekken zijn perfect geschikt om te vullen met seizoen assortiment, zoals tuin-, verf artikelen en winter assortiment. U kunt ook denken aan een rek met huishoudelijke producten (schoonmaak).

4-laags rekken

Deze rekken zijn zeer geschikt voor thema-en seizoensartikelen. Net zoals onze themarekken kunnen deze 4-laagsrekken gevuld worden met bijvoorbeeld tuin-, verf artikelen maar ook met speelgoed of winter assortiment met ijskrabbers.

 

Rasters

Ook de rasters kunnen wij compleet voor u verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een raster met kwasten bij uw verf afdeling. Deze artikelen kunnen een interessante aanvulling in uw winkel zijn.

Clipstrips

Naast rasters zorgen ook clipstrips voor extra impulsaankopen, mits ze op tijd gevuld worden en het assortiment op de juiste plaats hangt. Onze merchandisers verzorgen dit graag voor u.

Draadmanden

De impulsdraadmanden en kassabakken blijven zorgen voor extra impuls aankopen. Een snel wisselend aanbod is hierin belangrijk. Wij verzorgen dit graag voor u.