Fashion

Wij bieden een uitgebreid en wisselend assortiment impuls fashion artikelen. Het inspelen op trends is hierbij erg belangrijk, zodat u optimale verkopen kunt realiseren. Wij leveren o.a. de merken Antonio en Grant bij supermarkten, drogisterijen, vakantie- en  pretparken, bloemisterijen, boekhandel, kledingzaken, tuincentra, bouwmarkten en tankstations.

Het maakt voor ons niet uit of het zomer of winter is. Wij hebben voldoende mogelijkheden om uw winkelvloer te vullen met seizoensgebonden fashion artikelen. In de zomerperiode bieden we onder meer diverse modellen zonnebrillen, caps, handige strandtassen en (strand) slippers in vrolijke kleuren. Tijdens de koude winterperiode zorgen onze prachtige, comfortabele mutsen, sjaals, handschoenen en (huis)sokken voor een warme uitstraling op uw winkelvloer.

 

Seizoensgebonden artikelen worden kosteloos omgewisseld waardoor u het hele jaar door attractieve impulsartikelen kunt aanbieden. Wij werken met recht van omruiling, waardoor u aan het einde van het seizoen de artikelen niet zelf in voorraad hoeft te houden en geen winkeldochters heeft. 

Geheel weersonafhankelijk zijn onze riemen, portemonnees, tassen, sneakersokjes en sjaals die door hun aantrekkelijke modellen en kleuren het hele jaar door garant staan voor vele spontane impulsaankopen in uw winkel.

 

Onze service merchandisers komen graag bij u langs om u nader te informeren over ons aanbod eigentijdse en modieuze fashionartikelen. 

Alvast nieuwsgierig geworden naar onze presentatie mogelijkheden? Download dan hier een van onze folders.

 

 

Folder Zomer 2022
PDF – 528,5 KB
Folder Brillen 2023
PDF – 2,0 MB
Winter Folder 2023 2024
PDF – 1,7 MB