Ontdek meer over ons assortiment en laat u verrassen!

Hesta International BV is toonaangevend in de verkoop van impulsartikelen voor de detailhandel. Met decennia lange ervaring in service merchandising voelen wij ons thuis op uw winkelvloer en zorgen wij voor de best verkopende m2 in uw zaak! Wij bieden een uitgebreid assortiment met doe het zelf producten en fashion accessoires. Denk hierbij aan een leuk wisselend impuls assortiment met o.a. impulsgereedschap, klusartikelen en een uitgebreide lijn met eigentijdse, modieuze fashion artikelen zoals lees- en zonnebrillen, werksokken, tassen, sneakersokken, mutsen, handschoenen, sjaals en wintersokken.

 

Breed assortiment 

impulsartikelen

Hesta levert een breed assortiment van meer dan 3.000 doe-het-zelf en fashion artikelen, geschikt voor onder meer bouwmarkten, supermarkten, drogisterijen, tuincentra, tankstations en vakantieparken.

Wisselende 

seizoenartikelen

De diversiteit van de Hesta artikelen komt overeen met de wisseling van de seizoenen. Zo leveren we elk jaar een nieuw assortiment impulsartikelen typisch voor de tijd van het jaar.

Enthousiast

team merchandisers

Ons team service merchandisers bezoekt en bevoorraadt regelmatig elke klant. Zij zorgen dat de presentaties er optimaal bij staan en staan klaar om u compleet te ontzorgen.

Inspelen op uw acute

vraag/behoefte 

Samen met u stemmen onze merchandisers het assortiment af op specifieke wensen en lokale situaties, om te komen tot een optimaal assortiment. Dit kan in de vorm van een speciale uitvoering display of een trendy artikel.