Welcome at our Agency

Hesta International B.V. is een handels- en distributiebedrijf met een groot aantal activiteiten.
Zo zijn wij sinds 2007 actief binnen onze specialiteit aanstekers. In samenwerking met onze partner Flameclub Europe B.V. verzorgen wij de verkoop en distributie van alle Flameclub artikelen in de BeNeLux.

Ook zijn wij master franchiser voor Card Group Zweden. Wij vertegenwoordigen dit bedrijf voor hun complete assortiment wenskaarten, stickers, kadotassen, kadopapier en aanverwante artikelen.

Daarnaast werken we ook samen met Toptools uit België. Wij hebben een groot assortiment met gereedschap, tuinartikelen, en leuke impulsartikelen.

Wij leveren verder een uitgebreid assortiment winterartikelen en verzorgen o.a. de verkoop en distributie voor een aantal fabrikanten uit Polen met een grote diversiteit aan producten. Van tapes tot huishoudproducten, van strooizout tot tuinartikelen. Wij vertegenwoordigen ook de Duitse sokkenspecialist Dr. Bieler, waardoor we een uitgebreid assortiment sokken kunnen leveren.

Onze collectie damestassen is een ander onderdeel, keurig gepresenteerd in een handige verkoop bevorderende molen.

Hesta International B.V. levert o.a. aan de grote retailers, groothandels, supermarkt- en DHZ-ketens.

Ook de kleinschalige detailhandel beleveren wij, of U nu één winkel heeft of honderd… bij ons kunt u altijd terecht!

Wij werken met een professioneel team buitendienstmensen, dat alle mogelijkheden graag met u bespreekt. Van service merchandising tot centrale aanlevering direct vanaf onze producenten, alles kan geregeld worden. Verder werken wij voor bepaalde productgroepen met consignatie- en recht van retour regelingen, wat de risico’s voor u als klant een stuk kleiner maakt of zelfs helemaal wegneemt!