Flame Club

CardGroup is een succesvol internationale bedrijf dat kaarten, stickers en kado-artikelen ontwerpt en distribueert. Het bedrijf is gestart in 1997 en groeide snel uit tot een van de toonaangevende kaartenbedrijven in de wereld met verkoopkantoren in 44 landen.

Hesta International B.V. is het verkoopkantoor voor Nederland.

Het bedrijf blijft groeien en zorgt voor expansie in nieuwe gebieden. Cardgroup International werkt intensief met ons samen om de distributie en vragen vanuit Nederland goed te kunnen verwerken. Wij kunnen gebruik maken van de kracht van een wereldwijde organisatie, die een gespecialiseerd team met ontwerpers in dienst heeft en kwaliteit op alle gebieden levert.

Het betekent dat wij gezamenlijk een hoogwaardige service kunnen leveren aan al onze klanten, internationaal, lokaal of regionaal.

Het business concept draait om distributie en verkoop van onze eigen lijn met producten, waaronder wenskaarten, kadopapier, kadotasjes, stickers, accessoires, kaarsjes, ballonnen, body stickers en andere leuke producten. Alle producten worden ontwerpen in de eigen studio in Zweden. De hoogwaardige kwaliteit is anders, innovatief en brengt echt waar voor zijn geld!

Cardgroup en Hesta International B.V. – Een succesvolle combinatie

Hesta International B.V. werkt sinds 2012 samen met Cardgroup Zweden. Het is een succesvolle combinatie in de markt. Als service merchandise bedrijf hebben wij de kennis en ervaring in de Nederlandse markt. Dit combineren wij met de kracht en ervaring van Cardgroup als kaartenbedrijf.

Gezamenlijk zijn wij voor u de ideale partner voor wenskaarten, stickers en de andere Cardgroup accessoires.

Daarnaast werkt Hesta International B.V. ook nog samen met o.a. Toptools Belgie en Flameclub Europe.