Hesta International B.V.

Hesta International B.V. is uw partner voor impulsartikelen. Wij kunnen een breed assortiment leveren met mooie artikelen en scherpe prijzen. En wij doen meer, veel meer! Wij hebben een breed scala aan producten met vele mogelijkheden. Voor o.a. gereedschapsassortimenten, Huishoudartikelen, Kaarten en Stickers, aanstekers, damestassen, snoepgoed en winterassortimenten kunt u bij ons terecht.

 • Mixbakken

  U kunt kiezen uit verschillende mixdozen € 2,50, € 5,00 en € 7,50. Daarnaast hebben wij ook nog thema mixen bestaande uit: Schroevendraaiermix, boren mix of touwmix. Ook is er een uitgebreid assortiment losse producten te bestellen om ook onderin de presentatie een leuke vulling uit te kunnen kiezen.

  U kunt kiezen uit nieuwe en bestaande presentaties. We maken ook presentaties op maat indien u iets unieks wilt!

 • Kaarten- en stickermolens

  Wij hebben een uitgebreid assortiment met kaarten en stickermolens, groot en klein, van eenvoudig tot chique, staand en voor de toonbank. Alle molens zijn voorzien van mooie assortimenten, van middenklasse tot topkwaliteit.

 • Themarekken en rasters

  Thema rekken zijn leuk om bijvoorbeeld te vullen met seizoen assortiment zoals tuin en winter assortiment. U kunt het rek bijvoorbeeld ook helemaal laten vullen met huishoudelijke producten (schoonmaak) of andere thema’s.

  De rasters kunnen wij compleet voor u verzorgen. U maakt zelf de keuze wat er opgehangen wordt. Uiteraard kunnen wij helpen met deskundig advies.

 • Manden en kassabakken

  De impulsdraadmanden en kassabakken blijven zorgen voor extra impuls, mits ze op tijd gevuld worden en het assortiment met regelmaat wisselt! Wij verzorgen dit voor u. U kunt zelf uw assortiment samenstellen.